SONG OF MINE : ALIFF SATAR - LELAKI SEPERTI AKU

Assalamualaikum..

bertemu lagi dalam segmen SONG OF MINE (cehh..mcm DJ radio lak)

kali ini...ak pilih lagu ni...lagu ni agk funny...xtw la bagi korang..jom lyn single terbaru dri dye.. :D

(make sure pause dlu lgu kt blog ni...hehe)


Aliff Satar
Lelaki Seperti Aku

Memang tak ada lelaki seperti aku
Tapi yang lebih baik banyak

Memang tak ada lelaki sehebat aku
Tapi yang lebih hebat banyak

Maka tak perlu kau susah hati
Banyak lelaki yang bisa kau pilih
Untuk kau jadikan sandaran hati

Memang tak ada lelaki seseksi aku
Tapi yang lebih seksi banyak

Memang tak ada lelaki setampan aku
Tapi yang lebih tampan banyak

Maka tak perlu sedu sedan itu
Jangan sampai kau rendahkan dirimu
Memaksa aku menjadi pacarmu

Oo baby baby
Jangan kau marah sebab ku tolak
Ku tahu kau cantik
Ku percaya kau baik
Ku yakin pasti ada
Lelaki yang tertarik
Oo baby
Jangan kau dendam sebab ku enggan

Bercinta aku mahu
Tapi tidak denganmu
Ku sudah ada satu
Kekasih yang menunggu

Ceritanya aku sedang belajar setia
Makanya dari itu kamu jangan memaksa
Kerna aku memang tak suka mendua

Oo baby baby
Jangan kau marah sebab ku tolak
Ku tahu kau cantik
Ku percaya kau baik
Ku yakin pasti ada
Lelaki yang tertarik
Oo baby
Jangan kau dendam sebab ku enggan

Bercinta aku mahu
Tapi tidak denganmu
Ku sudah ada satu
Kekasih yang menunggu

Oo baby
Jangan kau marah sebab ku tolak
Ku tahu kau cantik
Ku percaya kau baik
Ku yakin pasti ada
Lelaki yang tertarik
Oo baby
Jangan kau dendam sebab ku enggan

Bercinta aku mahu
Tapi tidak denganmu
Ku sudah ada satu
Kekasih yang menunggu

Memang tak ada lelaki seperti aku
Tapi yang lebih baik banyak

sekian...moga berjumpa lagi :D

4 comment:

  • eienrazak says:
    August 15, 2011 at 11:58 PM

    datang menyanyi kat sini ! :D

  • mr Flux says:
    August 16, 2011 at 12:01 AM

    silakan

  • wanie23 says:
    August 16, 2011 at 12:08 AM

    best la . .

  • mr Flux says:
    August 16, 2011 at 12:11 AM

    simple jer lirik nye kn :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Archive

Total Pageviews