NEW LOOK...WELCOME IMAGE

Assalamualaikum.. ^^

sblm tu korang perasan kan ade welcome image sblm korang masuk ke blog ni kan...mcm kat bawah ni..

oke x?? sje je nk test dlu...rpenye menjadi...ok gak la usaha ak ni...hehe...bpe kali jugak mencubanya...akhirnyer berjaya meletakkan image kat atas sbg welcome image... ^^

so nak mintak pndapat korang mengenai welcome image ni...should i keep it or not?? cth mcm ade effect kt berat blog ke?? bg komen korang kat bawah ni okay !

till next time ^^ oppss...belum lagi la...mesti ade yang nak jgak wat welcome image kan...gi je kt link bawah ni yer...sekian

2 comment:

  • EmpayarUtama says:
    August 24, 2011 at 10:34 AM

    OK tu. tak berat pun cuma lepas enter, ada shoutbox halfpage. Bila tekan X baru turun semua. Follower kosong?

  • mr Flux says:
    August 24, 2011 at 1:26 PM

    ok2...cmni solution nye...bila nampak je follower kosong...nmpk x tulisan atas tu?? press F5 kn? pastu jgn tggu lame sgt nk klik enter tu...nt jd mcm td...sekian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Archive

Total Pageviews