SEGMEN : BLOG GUA BERAT TAK?

Assalamualaikum...

tgh ber blogwalking...ade terjmpe satu segmen ni...


hmm..sebagai blogger newbie...ak nk mintk juga pandangan dari pembaca2 serta blogger yg singgah di sini...kalo perlu sila lah komen entri ni ok...sekian...nk join jgak klik jer banner kat atas tu yer :)

TARIKH TUTUP : 
AHAD, 21 OGOS 2011
2 PTG


10 comment:

  • hudaa.udey says:
    August 20, 2011 at 11:52 PM

    blog ni mungkin kot berat. sebb loading lambat sikit. orang kata if ada lagu ni boleh mengganggu konsentrasi pembaca. :)

  • mr Flux says:
    August 21, 2011 at 1:41 AM

    mungkin kot...hmm...kalo ckp sal lagu tu...akn difikirkn...

  • tia @ Ini Kisah Tia says:
    August 21, 2011 at 8:02 PM

    loading time untuk blog ni ambil masa lama sikit . tang lagu tu , Tia rasa takde masalah kut sebab dah ada butang pause kan . jadi takkan bagi masalah punya untuk reader . tapi kasi effect dekat saiz blog jelah . overall , nice .. thanks join :)

  • [sutera kasih] says:
    August 21, 2011 at 10:36 PM

    maaf lambat singgah huhu

    blog awk okey, cuma ada lambat cket loading, tp okey la entri cepat je keluar :)

  • anamizu says:
    August 21, 2011 at 10:51 PM

    hai mr flux..
    cik ana bukak ok je..
    laju je loading smue..hehe
    mybe laen org,laen modem,laen speed..hehe










    luv:
    cik ana ^__^

  • mr Flux says:
    August 21, 2011 at 11:22 PM

    tia : thnx for ur meaningful comment...mmg tu la yg sy fikirkn..thnx again... =)

    sutera kasih : hmm...lmbat loading ehh...mybe kene lakukan sesuatu kot..

    anamizu : ok ehh...bagos la...rajin2 la singgah sini yer =)

  • Mrs. Farhan says:
    August 23, 2011 at 3:59 AM

    walaupon blog ni ada dua sidebar, tp loading oke je. x berat pon. =D


    http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

  • mr Flux says:
    August 23, 2011 at 5:49 AM

    oke ehh loading nye...bagos la... =)

  • miss lyzeer says:
    September 6, 2011 at 11:15 AM

    loading dia ok je..cuma nk scroll tu semput2 sikit..hehe, adelah berat kat mana2 tu.. jom usha blog miss pulak

    http://misslyzeer.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-gua-berat-tak.html

  • mr Flux says:
    September 10, 2011 at 4:03 PM

    thnx for your cmmnt...will visit back

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Archive

Total Pageviews