Surat Tawaran Matriks Dah Sampai...

pagi tadi blaja moto....blek2 umah je dapat taw surat tawaran da dapat kat rumah...so ape lagi, cepat2 lah aku check kandungan nyer.... uissh....macam2 benda dye suro sediakan...tapi x per r....yang penting nyer dapat sambung pelajaran.... soal duduk asrama tue x kesah sangat pasal dah 5 tahun duduk kat MRSM Mersing dulu.... haha....lagi satu....akak aku dulu pown bekas pelajar kat sane, so x susah sangat r nak mintak tnjuk arah.... haha...

nie dye surat tawaran yg ak dapat...



Rasa x sabor je nak start blaja semula....da lama sangat dok rumah nie....rasa boring yang teramat sangat...hehe...tapi sedih gak pasal da x boleh enjoy macam dulu...kne struggle untuk dapat pointer yang tinggi plak...

2 comment:

  • yui92 says:
    April 26, 2010 at 11:37 PM

    jom jom jom g matrix...ummm mmg ambik akaun ka dulu?

  • mr FLUX says:
    April 27, 2010 at 10:32 PM

    a'ah....mnat sbjek kira2 nie..
    best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Blog Archive

Total Pageviews