Konsert Pengenalan Mentor 4

Malam tadi banyak betol perkara nak tengok, AIM, Mentor 4....last2 family aku nak tengok mentor....bukak je r tv3.....aku still x boleh nak bagi pendapat apa2 'coz nie pown baru jer konsert pengenalan...tapi performance diorang bagi aku memuaskan...

nak taw saper yang menjadi protege kali ini??


Dari kiri : Nani, Ayim, Ila, Shaq, Thalia, Adi

Nie aku ikut giliran performance diorang...

1st skali...
Mentor : Dayang Nurfaizah
Protege : Adi

2nd pulak...
Mentor : Azmeer
Protege : Nani

3rd pulak...
Mentor : Mus May
Protege : Ayim

4th...
Mentor : Joe Flizzow
Protege : Ila


5th...
Mentor : Ziana Zain
Protege : Thalia


Last Skali...
Mentor : Mas Idayu
Protege : Shaq


Untuk pengetahuan korang...kali ini kite akan melihat persaingan antara dua beradik iaitu Ila (protege Joe Flizzow) dan Adi (protege Dayang Nurfaizah).... x sangka diorang berdua dapat bertanding bersama2...hehe...tu la yang dinamakan rezeki kan....

pape pown....di akhir rancangan....seperti mentor musim yang terdahulu...protege2 berikut akan dibahagikan kepada 2 kumpulan mengikut keputusan yang ditetapkan oleh pihak juri...

Kumpulan A :

Mentor : Azmeer
Protege : Nani

Mentor : Joe Flizzow
Protege : Ila

Mentor : Mas Idayu
Protege : Shaq


Kumpulan B :

Mentor : Ziana Zain
Protege : Thalia

Mentor : Dayang Nurfaizah
Protege : Adi

Mentor : Mus May
Protege : Ayim

Konsert seterusnya akan berlangsung pada minggu hadapan....bermula dengan kumpulan A....


0 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...