HOW TO GET FREE TOP UP ! !



sila baca keterangan dibawah ni untuk kegunaan sendiri ...


Untuk semua talian 012,013,016,017 dan 019 ,anda semua selepas ini tak payahlah pergi ke kedai handphone lagi untuk mereload prepaid anda . disini ada cara untuk mereload handphone dengan cara yang agak illegal. tapi cara mereload handphone ini hanya boleh digunakan pada 20 hingga 30 haribulan pada setiap bulan . 

Ini kerana setiap talian ini di upgrade pada masa-masa ini . kay , kepada pengguna talian 012 , 013 ,016 , 017 , 019 , dail 1415007 dan tunggu dalam 5 saat dan anda akan dengar seperti bunyi bising , tunggu sehingga bunyi itu hilang dan dail 9151 tunggu 3 saat dan tekan nombor telefon anda . Anda akan dengar dia cakap "please insert you pin number" masukkan 011785 45227 00734 tunggu selepas dia kata nombor pin selesai , lepas tu dial 0405 untuk kl dan s'gor , 0406 utk kawasan lain semenanjung dan 0409 utk sabah s'wak . 



Anda akan mendengar "for airtime top-up press 1723" selepas dail nombor kemudian tekan nombor telefon anda sekali lagi . Tunggu selepas bunyi bising selesai , dial 4455147 diikuti 146 selepas 5 saat ... ukey , selepas beberapa saat , anda akan mendengar "your pin number is accept" anda terus dail 1007 dan anda akan dengar "your key number is accept" terus dail 4566 dan anda akan dengar "your password is accept" . 

Lepas itu terus dail nombor talipon anda dan anda akan dengar "pale hotak kau berjambul 66 , kat dalam dunia ni mana ada benda yang free , zaman skang nih masuk toilet pun kena bayar 20 sen tau ... dahlah pulak minyak dah naik 30 sen .... banyaklah kau punya FREE!!" 

Dan anda terus matikan handphone anda dan akan kata "jahanam punya orang yg buat entry ni!" tapi lepas itu kamu akan forward kepada rakan-rakan untuk menipu mereka pula .... Sudah lah pi balik buat kerja masing-masing .. aku pun t'kena :D 
Sekian,terima kasih..

1 comment:

  • zareliqa afiqa says:
    January 29, 2012 at 6:20 PM

    Dah agak da.huhu,penah terkena jugak=.=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...