PERSIAPAN TERAKHIR

Assalamualaikum..

lebih kurang sehari je lagi untuk ak stay kt umah yg tercinta ini...pastu da nak brgerak ke Melaka untuk mendaftar sebagai student kat sana...maybe lepas ni ssh sikit kot nk update...tgk kepada kerajinan ak...akn cbe sedaya upaya mengupdate mana yang perlu...

untuk pengetahuan korang...ak akan smbung belajar dlm bidang Perakaunan di Universiti Teknologi MARA Kampus Bandaraya Melaka...wahh..pnjang btol nama nye kn...for short ak pggil UiTM KBM jer...hehe...nape perakaunan?? da mmg ak minat nk wt cmne kn...huhu...bkn ape...mybe ak mmpunyai kelebihan dari segi pengiraan...bnde2 sains ni ak dah lame tinggalkan...mybe da lpe sket kot ape yg diajar...huhu...bkn nyer x minat nk smbung dlm bidang sains...juz ssh nk score...so ak amik keputusan utk amik akaun...hope pilihan ak ni tidak salah...dan ak dapat lalui sesi pengajian kat sana dengan jayanya...insyaallah

so untuk satu hari lagi ni...nak menghabiskan masa dgn berehat secukupnya kt umah sbb pasni da xdpt rase da...hahaha...pastu kne kmpulkan semua dokumen2 yang perlu untuk dibawa ke sana...hopefully xde yang tertinggal nnti...amin~~

ok la...tu je kot...till next time

2 comment:

  • mizz_pua says:
    September 5, 2011 at 1:10 AM

    jmpe kat sne...

  • mr Flux says:
    September 5, 2011 at 10:32 AM

    ok...jmpe nnt (mcm sme tmpat je kn..huhu)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...